Vegan çikolata nedir ne değildir

Vegan çikolata nedir ne değildir?

Vegan çikolata nedir dediğimizde kısaca şöyle; hayvansal malzeme içermeyen tereyağı, bal, inek sütü, hayvan jelatini ürünleri kullanılmamış çikolatadır. Sağlık için diyet yaparken çikolata yiyebilirsiniz, vegan çikolata, sağlıksız sütlü çikolatadan daha az yağ ve kalori içerdiğinden genellikle sağlıklı diet yemek planı için güvenli bir besindir. Vegan çikolatada, %100 kakao yağı, kakao özü, soya, hindistan cevizi, kaju, fındıktan  bitkisel sütler kremalar,  tatlandırmak içinde pancar şekeri, üzüm veya dut pekmezi, agave veya akçaağaç şurupları kullanılır ve bu da çikolatayı daha sağlıklı kılar.

 

Cocoas çikolata online mağazamızda el yapımı fit vegan truffle çikolata https://cocoas.com.tr/collections/vegan-cikolata sağlıklı diet dostu koleksiyonumuz enerji veren kaju, sindirimi hızlandıran hurma, antioksidan gojiberry, C vitamini içeren frambuaz, doğal antidepresan yaban mersini, kilo verdiren ceviz, demir kaynağı üzüm, kanseri önleyen fındık, sindirimi hızlandıran kayısı kuruyemişlerini, elma, incir, frambuaz, mango meyve püreleri içeren çeşitleri ile Vegan Truffle hafif ve sağlıklı Cocoas lezzetleridir.


Türkiye’nin taze kuruyemiş ve meyvelerinin Fildişi Sahilleri, Gana, Ekvator ve Peru’dan gelen kakao çekirdeklerinden bean to bar sistemi ile üretilen kendi çikolatalarımızın yanı sıra Belçika’da işlenmiş yüksek kaliteli  kakao kitlesi ve yağından elde edilen çikolataların Cocoas ustalarının ellerinde şekillenmesi ile özel olarak üretilmektedir. Artisan-El yapımı çikolataların üretimi; fabrika makinaları ile seri üretim şeklinde değil, çikolatanın eritilip mermer üzerinde geleneksel temperleme yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. El yapımı sağlıklı Fit Vegan Truffles Koleksiyonu içerdiği kaju, hurma, goji berry, frambuaz, yaban mersini, ceviz, üzüm, fındık, kayısı ve bitter çikolata sayesinde tatlı ihtiyacınızı karşılarken sağlıklı beslenmenizi de sağlar.

Bloga dön